BEHANDLING AF PATENTANSØGNINGER

Når en patentansøgning er udarbejdet og indleveret, skal den behandles. Selve behandlingen foregår i dialog med ansøgeren via en række behandlingsskrivelser fra den involverede patentmyndighed, som løbende skal besvares.

Under behandlingen er der mulighed for at tilrette patentansøgningen med udgangspunkt i den indleverede ansøgningstekst. Vi er løbende i dialog med både myndigheden og vores klienter om den endelige formulering af patentkravene – for patentkravene er afgørende for det udstedte patents beskyttelsesomfang. Professionel håndtering af behandlingsforløbet er derfor afgørende for at opnå en optimal juridisk beskyttelse.

Hos Dragsted Partners har vi den nødvendige tekniske baggrund og juridiske forståelse til at varetage alle faser af behandlingen af en patentansøgning.

Vi varetager behandlingen af både danske, europæiske og internationale patentansøgninger inden for en lang række teknologiske områder med særligt fokus på mekanisk teknologi. I forbindelse med behandling af nationale patentansøgninger i for eksempel USA, Japan og BRIK-landene trækker vi på et netværk af internationale samarbejdspartnere.

OPFINDER: »JEG HAR OPFUNDET NOGET NYT - KAN DET BESKYTTES?«

UDVIKLINGS- CHEF: »JEG KUNNE GODT TÆNKE MIG AT VIDE HVAD KONKUR-RENTERNE ARBEJDER PÅ!«